Telemetrie / LoRa

PRISA is al jaren actief op het gebied van telemetrie. Met behulp van de beste componenten hebben wij verschillende systemen ontwikkeld om draadloos te kunnen meten en regelen over grote afstanden. Daar waar geen UMTS beschikbaar is of wanneer er continue data moet worden verstuurd zetten wij UHF modems in.

Vrij recent is LoRa. Onze batterijgevoede modules meten en verwerken allerlei gegevens en verzenden die op gezette tijden

Neem bij vragen gerust contact met ons op...

LoRaMetrie

LoRaMetrie is een samenvoeging van LoRa en Telemetrie.

LoRa staat voor 'Long Range Low Power' en maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden data draadloos te verzenden en ook te ontvangen bij een ultralaag energieverbruik. De toepassingen zijn schier eindeloos. Verschillende grootheden zoals temperatuur, energie, vloeistofniveaus, druk, etc, kunnen in- en/of outdoor worden gemeten en verstuurd naar een ontvanger waar de verzamelde data op verschillende manieren kan worden gepresenteerd.

lora topo1  

 

loracomponents 4

Track and Trace

Met deze produkten wordt een real-time tracking gerealiseerd van kostbare bedrijfsmiddelen. Deze modules werken op basis van GPS positiebepaling. De gegevens worden op servers opgeslagen en zijn dan onder andere via Internet beschikbaar.


Neem bij vragen contact met ons op...